Sådan finder du de bedste udlejningsejendomme til salg

Markedet for udlejningsejendomme til salg er blevet ganske stort i Danmark, og i hele landet er der gode muligheder for at finde attraktive ejendomme. I denne guide får du en række gode råd til, hvordan du finder de bedste og mest attraktive ejendomme. Så er du godt på vej mod at finde attraktive investeringsejendomme, som kan give dig et godt afkast og en god indtjening.

1. Find den rette beliggenhed

I hele landet finder du et stort udvalg af udlejningsejendomme til salg, men mulighederne er selvfølgelig forskellige fra by til by. De større byer har selvfølgelig flere ejendomme til salg, og det er også her, de fleste nybyggerier finder sted. Det skyldes, at mange virksomheder og privatpersoner søger mod de større byer. Der er dog også mange muligheder i de mindre provinsbyer rundt omkring i landet.

Prisen på investeringsejendomme afspejler, hvor attraktiv beliggenheden er. Derfor skal du også bruge mere kapital på at købe en ejendom i København, Århus eller Odense i forhold til mindre byer. Samtidig kan du relativt nemt få udlejet ejendommen til de mange virksomheder, der enten allerede befinder sig i byen eller søger dertil. På den anden side er der mulighed for at få et højere afkast på ejendomme i provinsen, hvor du kan købe dem til en lavere pris.

2. Bestem formålet for udlejningsejendomme til salg

Når du køber udlejningsejendomme til salg, kan der være flere forskellige formål for investeringen. Du kan bruge det som en passiv investering, hvor du over lang tid modtager en passiv indkomst via udlejning af ejendommen. På den anden side kan du også foretage en række optimeringer og forbedringer af ejendommen, når du har overtaget den, og derefter sælge den videre inden for relativt kort tid med profit.

3. Beregn det potentielle afkast på forhånd

Alle udlejningsejendomme til salg har hver deres unikke særpræg og kendetegn, og ikke to ejendomme er ens. Derfor er deres potentiale for et godt afkast også vidt forskelligt og vil også ændre sig over tid. Når du søger efter investeringsejendomme, er det derfor vigtigt, at du altid på forhånd estimerer, hvilket afkast du kan forvente. I mange salgsopstillinger vil du kunne se et estimat for afkastet på ejendommen, mens du også kan få hjælp fra en erhvervsmægler til at lave beregningerne. I estimatet er det vigtigt at inkludere alle forhold såsom potentiel indtægt, skatteregler osv. 

4. Scan markedet løbende

Markedet for erhvervslokaler til salg kan være uoverskueligt at finde rundt i, og der dukker hele tiden nye muligheder op. Sørg derfor for at scanne markedet løbende, så du er opdateret omkring de bedste muligheder lige nu og hele tiden er på jagt efter nye ejendomme. Det er selvfølgelig også til gavn at udvide sit netværk, så man kender til nye potentielle udlejningsejendomme til salg i god tid.

Continue Reading

Vælg investeringsejendomme i Aarhus – for det størst mulige afkast

Når man som investor leder efter ejendomme, som skal give et pænt return on investment, handler det først og fremmest om at vælge lokaler der egner sig til deres tiltænkte formål. Dette gælder såvel lokalernes indretning og disposition som deres beliggenhed. 

Hvis du vælger investeringsejendomme ud fra en betragtning om, at disse skal kunne konverteres til rentable kontorlejemål, er det således vigtigt at du har dette formål for øje, når du inspicerer ejendommen. Kan denne indrettes på en måde, som tilgodeser kontorbaserede virksomheder, er den placeret i nærheden af offentlige transportmidler – og er der eventuelt gode parkeringsforhold i form af parkeringspladser eller gratis parkering på de tilstødende veje og gader?

På samme måde bør du tjekke omgivelserne, hvis du ønsker at investere i butikslokaler til udlejning. Disse bør have en placering, som garanterer dine lejere såvel synlighed som kundetilstrømning. Vil du være helt sikker på at kunne leje dine butikslokaler ud hurtigt, er det således en god idé at investere i erhvervsejendomme med beliggenhed tæt på gågader eller andre befærdede hovedstrøg, helst inden for bymidten eller i et af de mere hippe kvarterer.

I det følgende kan du få et indblik i de mest attraktive beliggenheder for forskellige typer investeringsejendomme i Aarhus.

  1. Køb kontorejendomme i Aarhus Ø – lukrative og med en central beliggenhed

Hvis du er på udkig efter en nyligt opført eller nyrenoveret investeringsejendomme med henblik på udlejning til kontorbaserede virksomheder, er Aarhus’ yngste kvarter Aarhus Ø ganske oplagt. Her vil du kunne finde masser af arkitektonisk lækre kontorejendomme, som blot venter på den rette investor.

Aarhus Ø er et særdeles attraktivt område, som er præget af moderne arkitektur. Fra dette kvarter er der kun få minutter i gåafstand til bykernen. Og så får dine lejere en smuk udsigt samt en prominent adresse med oven i hatten, når de lejer kontorlokaler i dine investeringsejendomme.

  1. Find butikslokaler i Aarhus C og giv dine lejere de bedste vilkår 

Aarhus C er dog stadig det mest attraktive område for detailhandlende. Det er nemlig her, det shopping-glade publikum samles. Midtbyen byder på et væld af muligheder for indkøb af såvel beklædning som brugskunst og specialvarer – og især området omkring åen er oversået med caféer, restauranter og andre etablissementer, hvor man kan slappe af og tage en pause fra sin shopping.

Med butikslokaler i Aarhus C kan du således tilbyde dine lejere den højeste grad af eksponering. Som butiksindehaver i Midtbyen er man sikret en konstant tilstrømning af nye kunder hver eneste dag, både i form af de herboende aarhusianere som turister og besøgende fra byens opland. 
Du går således aldrig helt galt i byen med investeringsejendomme i Aarhus. Og du kan være helt sikker på, at kvadratmeterpriserne er en del lavere end hvad du kan finde i København!

Continue Reading

Få et overblik over markedet af erhvervsejendomme

Når det er tid til at finde nye erhvervsejendomme til virksomheden, kan det være en uoverskuelig proces. Den gamle erhvervslejekontrakt skal opsiges, og der skal findes nye erhvervslejemål. Erhvervsejendommene skal passe til virksomhedens behov både i form af budget, størrelse, indretning, faciliteter, parkeringsmuligheder, lager, stil osv. Men hvordan skaber du som erhvervsdrivende et godt overblik over markedet af erhvervsejendomme? Det kan du læse mere om her. 

Foretag søgninger online – både i og uden for området

Det mest oplagte sted at skabe sig et godt overblik – nærmest uanset hensigten – er ved at foretage søgninger online. Både Googles søgemaskine og diverse erhvervslokaleportaler er uundværlige. Her kan virksomheder søge bredt i forhold til geografi og erhvervsejendomstype, men virksomheder kan også specificere deres søgning. Faktisk er det nemt at være meget specifik i online-søgninger. Dette gør det nemmere at holde styr på mulighederne, som rent faktisk passer til virksomhedens behov. 

I online-søgninger er det dog en god idé at søge uden for det ønskede område også. Du kan nemt gå glip af gode aftaler, hvis virksomheden er alt for specifik, konkret og kræsen i sin søgning. Derfor bør du huske at udvide din søgning fra tid til anden – hvem ved, måske den helt rette erhvervslejekontrakt dukker op der. 

Hold øje med markedet offline – specielt i hovedstadsområdet

Mange steder i landet er efterspørgslen stor efter specifikke erhvervsejendomme – specielt hvis der er tale om erhvervslejemål i København K. Her kan det være en fordel at søge efter ledige lejemål andre steder end blot online. Offline-delen må altså ikke glemmes, og her er det f.eks. en fordel at holde øje med opslag i aviser og magasiner samt at forhøre sig i sit netværk. 

Book fremvisninger, og få et godt indblik  

Slutteligt er det vigtigt ikke blot at lade sig forelske i en erhvervsejendom i en annonce. Det er ekstremt vigtigt at se selve lejemålet – meget kan nemlig være anderledes end det, som annoncen prøver at sælge. Derfor gælder det altså om at booke en fremvisning af stedet, inden der skrives under på erhvervslejekontrakten. Herved fås det bedste indtryk af udlejer, naboer, nærområde, lysindfald, stand osv.

Continue Reading

Investeringsejendomme i Aalborg – udvikling og innovation

Som ejendomsinvestor er du sandsynligvis altid på jagt efter spændende erhvervsejendomme, som kan konverteres efter dit eget ønske. Erhvervslejemål er i høj kurs blandt forretningsdrivende, som ønsker nemme, tilgængelige og fleksible løsninger, og som forventer kvalitet og et højt serviceniveau. 

Hvis du leder efter en investeringsejendom, der kan huse kontorbaserede virksomheder, ønsker du sikkert den bedste placering og et solidt afkast på din investering. Du vil gerne kunne tilbyde dine lejere rummelige og moderne lokaler med en central beliggenhed i et område hvor det ikke skorter på tilbud til såvel startups og iværksættere som etablerede virksomheder. Og her kan du med stor fordel vende dit blik mod Aalborg.

I det følgende kan du blive klogere på de mange fordele der er ved at investere i erhvervsejendomme i Aalborg, og hvorfor den nordligt beliggende storby har den perfekte beliggenhed for investeringsejendomme.

  1. Indret kontorhotel i Aalborg C – den ideelle placering for den unge virksomhed

Især mindre virksomheder – for eksempel enkeltmandsvirksomheder, iværksættere og freelancers – foretrækker en central beliggenhed med offentlig transport såvel som det summende byliv inden for umiddelbar rækkevidde. Drømmer du således om at skabe et innovativt kontorfællesskab, som med fuld service og delte faciliteter imødekommer denne type virksomheders behov, bør du tage et kig på de mange investeringsejendomme i Aalborg C.

Du vil med sikkerhed kunne finde såvel nybyggede som nyligt istandsatte erhvervsejendomme, der kan indrettes med spændende og ukonventionelle kontorpladser, storrumskontorer og mindre kontorer samt kantine eller cafeteria, fælles mødelokaler, pauserum og hvad der ellers kræves. Lejerne vil strømme til – og din investeringsejendom vil hurtigt kunne vise sig endog særdeles rentabel.

  1. Indret kontorlokaler i Aalborg Vestby 

Hvis dine kontorlokaler skal have en ekstra trendy beliggenhed, bør du tage et kig på Vestbyen – Aalborgs gamle arbejderkvarter. Det er her, det unge og hippe publikum holder til. Vestbyen er præget af den autentiske industrielle stemning og atmosfære, som er udtrykt i de gamle bygningers arkitektur.

I Vestbyen kan du måske opføre det mest trendy kontorhotel i Aalborg, hvis du formår at udnytte mulighederne til fulde. Og du kommer ikke til at savne lejere i form af yngre startups og enkeltmandsvirksomheder, der sætter pris på at befinde sig midt i begivenhedernes centrum.

  1. Billige investeringsejendomme i Nørresundby

Når du gerne vil investere, og samtidig ikke er indstillet på at skulle have den helt store tegnedreng frem, vil du uden problemer kunne finde ejendomme egnet til indretning af erhvervslejemål i Nørresundby.
Nørresundby finder du nord for Limfjorden, lige over for Aalborg. Selv om byen deler sin fine logistiske beliggenhed med ”Nordens Paris”, er der dog en væsentlig forskel på ejendomspriserne i de to byer. Det betyder, at du vil kunne få væsentligt mere for dine penge, hvis du i stedet for at investere i erhvervsejendomme i Aalborg finder hvad du søger i Nørresundby.

Continue Reading