Sådan finder du de bedste udlejningsejendomme til salg

Markedet for udlejningsejendomme til salg er blevet ganske stort i Danmark, og i hele landet er der gode muligheder for at finde attraktive ejendomme. I denne guide får du en række gode råd til, hvordan du finder de bedste og mest attraktive ejendomme. Så er du godt på vej mod at finde attraktive investeringsejendomme, som kan give dig et godt afkast og en god indtjening.

1. Find den rette beliggenhed

I hele landet finder du et stort udvalg af udlejningsejendomme til salg, men mulighederne er selvfølgelig forskellige fra by til by. De større byer har selvfølgelig flere ejendomme til salg, og det er også her, de fleste nybyggerier finder sted. Det skyldes, at mange virksomheder og privatpersoner søger mod de større byer. Der er dog også mange muligheder i de mindre provinsbyer rundt omkring i landet.

Prisen på investeringsejendomme afspejler, hvor attraktiv beliggenheden er. Derfor skal du også bruge mere kapital på at købe en ejendom i København, Århus eller Odense i forhold til mindre byer. Samtidig kan du relativt nemt få udlejet ejendommen til de mange virksomheder, der enten allerede befinder sig i byen eller søger dertil. På den anden side er der mulighed for at få et højere afkast på ejendomme i provinsen, hvor du kan købe dem til en lavere pris.

2. Bestem formålet for udlejningsejendomme til salg

Når du køber udlejningsejendomme til salg, kan der være flere forskellige formål for investeringen. Du kan bruge det som en passiv investering, hvor du over lang tid modtager en passiv indkomst via udlejning af ejendommen. På den anden side kan du også foretage en række optimeringer og forbedringer af ejendommen, når du har overtaget den, og derefter sælge den videre inden for relativt kort tid med profit.

3. Beregn det potentielle afkast på forhånd

Alle udlejningsejendomme til salg har hver deres unikke særpræg og kendetegn, og ikke to ejendomme er ens. Derfor er deres potentiale for et godt afkast også vidt forskelligt og vil også ændre sig over tid. Når du søger efter investeringsejendomme, er det derfor vigtigt, at du altid på forhånd estimerer, hvilket afkast du kan forvente. I mange salgsopstillinger vil du kunne se et estimat for afkastet på ejendommen, mens du også kan få hjælp fra en erhvervsmægler til at lave beregningerne. I estimatet er det vigtigt at inkludere alle forhold såsom potentiel indtægt, skatteregler osv. 

4. Scan markedet løbende

Markedet for erhvervslokaler til salg kan være uoverskueligt at finde rundt i, og der dukker hele tiden nye muligheder op. Sørg derfor for at scanne markedet løbende, så du er opdateret omkring de bedste muligheder lige nu og hele tiden er på jagt efter nye ejendomme. Det er selvfølgelig også til gavn at udvide sit netværk, så man kender til nye potentielle udlejningsejendomme til salg i god tid.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *