Vælg investeringsejendomme i Aarhus – for det størst mulige afkast

Når man som investor leder efter ejendomme, som skal give et pænt return on investment, handler det først og fremmest om at vælge lokaler der egner sig til deres tiltænkte formål. Dette gælder såvel lokalernes indretning og disposition som deres beliggenhed. 

Hvis du vælger investeringsejendomme ud fra en betragtning om, at disse skal kunne konverteres til rentable kontorlejemål, er det således vigtigt at du har dette formål for øje, når du inspicerer ejendommen. Kan denne indrettes på en måde, som tilgodeser kontorbaserede virksomheder, er den placeret i nærheden af offentlige transportmidler – og er der eventuelt gode parkeringsforhold i form af parkeringspladser eller gratis parkering på de tilstødende veje og gader?

På samme måde bør du tjekke omgivelserne, hvis du ønsker at investere i butikslokaler til udlejning. Disse bør have en placering, som garanterer dine lejere såvel synlighed som kundetilstrømning. Vil du være helt sikker på at kunne leje dine butikslokaler ud hurtigt, er det således en god idé at investere i erhvervsejendomme med beliggenhed tæt på gågader eller andre befærdede hovedstrøg, helst inden for bymidten eller i et af de mere hippe kvarterer.

I det følgende kan du få et indblik i de mest attraktive beliggenheder for forskellige typer investeringsejendomme i Aarhus.

  1. Køb kontorejendomme i Aarhus Ø – lukrative og med en central beliggenhed

Hvis du er på udkig efter en nyligt opført eller nyrenoveret investeringsejendomme med henblik på udlejning til kontorbaserede virksomheder, er Aarhus’ yngste kvarter Aarhus Ø ganske oplagt. Her vil du kunne finde masser af arkitektonisk lækre kontorejendomme, som blot venter på den rette investor.

Aarhus Ø er et særdeles attraktivt område, som er præget af moderne arkitektur. Fra dette kvarter er der kun få minutter i gåafstand til bykernen. Og så får dine lejere en smuk udsigt samt en prominent adresse med oven i hatten, når de lejer kontorlokaler i dine investeringsejendomme.

  1. Find butikslokaler i Aarhus C og giv dine lejere de bedste vilkår 

Aarhus C er dog stadig det mest attraktive område for detailhandlende. Det er nemlig her, det shopping-glade publikum samles. Midtbyen byder på et væld af muligheder for indkøb af såvel beklædning som brugskunst og specialvarer – og især området omkring åen er oversået med caféer, restauranter og andre etablissementer, hvor man kan slappe af og tage en pause fra sin shopping.

Med butikslokaler i Aarhus C kan du således tilbyde dine lejere den højeste grad af eksponering. Som butiksindehaver i Midtbyen er man sikret en konstant tilstrømning af nye kunder hver eneste dag, både i form af de herboende aarhusianere som turister og besøgende fra byens opland. 
Du går således aldrig helt galt i byen med investeringsejendomme i Aarhus. Og du kan være helt sikker på, at kvadratmeterpriserne er en del lavere end hvad du kan finde i København!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *